Cd-k és könyvek

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe Sághy Enikő CD-it és könyveit, melyek mindegyike a Teremtő Önismeret “módszerének” egy-egy eszköze.

A CD-k és könyvek előre egyeztetett időpontban megvásárolhatóak az Egy s Ég Központ Egyesületben (Budapest, II. kerület, Ezredes u. 13. fe. 5. – 11-es kapucsengő).
Ezen kívül lehetőség van postai kiszállításra is, előre utalás esetén 900,- Ft, utánvéttel 2.100,- Ft posta költséggel.

Elérhetőségeink: egyesulet@egysegkozpont.hu, +36 70 456 26 86

Az alábbi termékeket csomagban is megvásárolhatod ezen a linken.

 

 

TEREMTŐ ÖNISMERET KÉZIKÖNYVE – 1. RÉSZ

A Teremtő Önismeret kézikönyve 1. rész

 

 

E könyv az önmegismerés egy újabb eszköze, amit lelked kulcsként használhat fejlődésére. Tervem, hogy több kisebb könyvben adom közre a több évtizedes médiumi munkám egyetemes tudását, a megtett út tapasztalását: rezgésszintedet emelem, a Teremtő Önismeretet, mint módszert közvetítem, az üzeneteket továbbítom, a valós értékrendet átadom, a Forráshoz vezető utat megmutatom, az Élet Szentségének minőségét megnyitom. Teszem ezt a a szavak szentségén, a valós Érzelem mélységén, s a „Veled egy vagyok” fogalmán.

 

 

 

 

TEREMTŐ ÖNISMERET – HANGOSKÖNYV

Hangoskönyv

 

„Az emlékezetet nyitom meg az emberekben, hogy tudják, kik ők. Az emlékeket, hogy lássák, kik voltak, valamint azt az erőt, amely önmaguk megismeréséhez szükséges…”

A Teremtő önismeret c. könyvet Sághy Enikő és Zalatnai Brigitta 2005-ben adta ki. A hangoskönyv három külön egységet alkot: próza, szellemi üzenetek, magenta-alkímia meditáció, amit Szalay Kriszta színésznő, Mohai Gábor előadóművész, és a könyv írói mondanak fel. Az CD közel 7 órás, MP3 formátumban hallgatható.

 

 

 

 

MAGENTA ALKÍMIA

Magenta alkímia

 

A félelmet megváltó energiát, a magentát, 2000-ben nyitottam meg az emberiség számára. A MAGENTA: kulcs a dimenzióváltáshoz, a spirituális érzelmi intelligencia eszköze, erő a szembesüléshez, az Önmegismeréshez. Félelmeink kioldására eszközként használhatjuk a mindennapokban. Amikor aggódunk, haragszunk, mardos a bűntudat, vagy más, az asztrál síkján működő árnyék-én, foglyul ejt és fogva tart a félelem érzésén. A szembesülés pillanatában a magenta megváltó ereje kioldja árnyékaink sokaságát, s a lélek alkímiája átalakítja hitre, reményre, megnyugvásra, harmóniára, tudatosságra, bölcsességre. Így tehetünk szert új teremtő erőre!

 

 

 

 

ALKÍMIA

Alkímia

 

 

A tudatos önismeret azon eszköze, ami segít a félelem blokkokat kioldani, az energia törvényeket felismerni, az ember szerethetőségét önmagában megnyitni, hogy a felszabaduló erővel új jövőt tudjon teremteni. A CD meghallgatásakor megnyíló energiatérben az egyén egyedül is képes szembesülni a valóságának fényét borító árnyék-én tulajdonságok sokaságával, a megtett út porával, „hibáival”.

 

 

 

 

 BEAVATÁS

Beavatás

 

 

A több generációs örökletes program fut mindenki génkódjában, de senki nem tudja honnan. Nem lát a végére, mert nem lát az egészre. Mikor lesz ennek vége? Ha az egyén szabad döntésén e programot szeretné felülírni, és életét tudatosan élni, oldja ki önmaga félelmét, ősi ellenségét, irigységét, hogy felismerje életének egészséges medrét, egyedi kódjának fényét!

 

 

 

 

A HÉT CSAKRA

A hét csakra

 

 

Létünk tétje az energiaszintünk emelése. Magas rezgésszinten élve, a megbecsülés eszközeit hívjuk életünkbe. Ha a csakrák hét színe, azok neonos rezgése eljut testünk minden sejtjébe, akkor béke, szeretet lesz lelkünkben, és megnyílik a mindentudás a Szellemben. Így lesz harmónia életünk minden percében.

 

 

 

 

AZ ÚT

Az út

 

 

Az út a felnőtté válás fontosságára, az élet ok-okozat törvényeire, az egymással való kapcsolatainkban az elcsúszások, félreértések miértjeire mutat rá. A magunk és a másik ember erejébe vetett hit, vagy a hiánya, a kényeztetés, a biztonság kihelyezés, a másság el nem fogadás, a másiknak való megfelelés törvényszerűségeit mutatja.

 

 

 

 

DIMENZIÓVÁLTÁS

DIMENZIÓVÁLTÁS

 

 

 

A Föld dimenzióváltása az ember tudatszintjének változása. Az ember tudatszintjének változása a Föld dimenzióváltása.