Elérhetőségünk

Egy s Ég Központ Egyesület székhelye
Budapest, II. kerület, Ezredes utca 13. félemelet 5. Kapucsengő: 11
egyesulet@egysegkozpont.hu

 

 


 

GYALOGOSAN

 

Címünk az Ezredes utcának a Fillér utca és a Lövőház utca közötti szakaszán található. A Széll Kálmán térről (régi Moszkva tér), a Mammut Bevásárlóközpontból, a Millenáris parkból, esetleg a Marczibányi térről pár perces sétával gyalogosan is érkezhetsz hozzánk. A fenti térkép a Széll Kálmán tér irányából mutatja az útvonalat. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.

 


 

AUTÓVAL

 

parkolas_ezredes_utca 

Ha autóval érkezel, akkor kérjük vedd figyelembe, hogy a környéken a parkolás munkanapokon reggel 8:30-tól 18:00 óráig fizetős. Az Ezredes utca a 3021-es parkolási zónába (zöld színnel jelzett terület) esik, ahol a parkolási díj jelenleg 350 Ft/óra, ezért javasoljuk, lehetőség szerint a Marczibányi téri Művelődési Központ környékén parkolj, mert itt kedvezőbb a parkolási díj (3024-es parkolási zóna – 175 Ft/óra – kék színnel jelzett terület). 
Amennyiben a közelben nem találsz parkolóhelyet, úgy a Mammut Bevásárlóközpont parkolóházában, esetleg az Ezredes utcának a Fillér utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán is hagyhatod az autót.

 


 

BUSSZAL

 

A Széll Kálmán térről indul a 149-es busz, amellyel a második megállónál (Ezredes utca) ha leszállsz, jobbra egy rövid lépcsőn jutsz le az Ezredes utca 13. számhoz.

 


 

VILLAMOSSAL

 

Dél-Buda irányából az 59-es és 61-es villamosokkal is érkezhetsz, ebben az esetben a Nyúl utcai megállónál kell leszállnod. Innen egy pár perces sétával a fenti térképen látható módon juthatsz el hozzánk.  Mivel a Széll Kálmán térre számos módon eljuthatsz (pl. 4-es, 6-os villamos, 91-es busz, stb.), javasoljuk, hogy ilyen esetben a fenti “Gyalogosan” résznél mutatott módon gyere hozzánk. Amennyiben vidékről vagy távolabbról érkezel, a BKK utazástervező honlapján érdeklődj, hogyan juthatsz el a Széll Kálmán térre.