Programjainkról

 

A hitvallásunknak megfelelően, az oldalon található programok és kezelések mindegyike alkalmas arra, hogy Önmagadhoz közelebb kerülj, felismerd a Benned szunnyadó erőt, megleld belső örömöd és nyugalmad. Az alábbi kezeléseket, mint eszközöket tudjuk ajánlani Számodra. Te döntöd el, melyik eszközt választod, melyikből szerzed a tapasztalatod. Tudd, egyik sem lehet támaszod, mert azt, Aki valójában vagy, egyedi kódodban Te hordozod.

 

 

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

A Teremtő Önismeret módszer alapján, rezgésszint emeléssel meditatív állapotban nyitjuk meg az ősvalót, az egyén az adott készségének szintjén kapja meg a válaszokat, amikkel szembesülve tud továbblépni fejlődésében. Ha a kérdező nem tud meditálni, vagy nem kéri a meditatív eszközöket, elmagyarázzuk az ok-okozat energiatörvényeket. A Teremtő Önismeret mellett, más, egyénre szabott módszerekkel és technikákkal is segítjük az embereket az önmegismerésük útján.

Részletekért kattints ide!

   
 

Beavatások

beavatas-3

A beavatások alkalmával eljutunk olyan dimenziókba, ahova csak Felsőbb Énünk által vagyunk képesek betekintést nyerni. Tudatosodik bennünk Isteni eredetünk, tehetségünk, képességünk. Fejlődésünkben eljuthatunk oda, hogy tudatosul és tudatosodik e három dimenziós világ energia törvénye, képessé válunk arra, hogy a velünk való történések mind három minőségén, aspektusán, rálássunk a valós értékrendnek megfelelő életre.

Részletekért kattints ide!

   
 

Előadások

Előadások

Alkotótársaink különböző témákban, változó létszámmal (6 főtől kb. 20-30 főig), rendszeresen tartanak előadásokat, akik a Teremtő Önismeret módszert alkalmazzák, üzeneteket továbbítanak, egyetemes tudást adnak át, rezgésszint emeléssel oldják a félelemblokkokat, alkalmazzák a lélek alkímiáját. Az előadások témája mindig más és más, figyelve arra, hogy a téma a misztika és a kvantumfizika oldaláról is meg legyen világítva.

Részletekért kattints ide!

   
 

 Női, férfi csoportos önismeret

Crossroad in lavender meadow

Egymás életének meghallgatása segíti felismerni saját feladatainkat, elcsúszásainkat. A csoportos blokkoldás a Teremtő Önismeret módszer alkalmazásával, mint egyetemes tudással történik. Az energiák rezgésszintjének emelésével mélytudatszinten mindenki, az adott készségének szintjén szembesül, a régi megfáradt energiák elengedésével új teremtő erőt szabadít fel. Alkotótársunk a foglalkozások alatt személyre szabott tanításokat, üzeneteket is továbbít.

Részletekért kattints ide!

   
 

Öngyógyító hangmeditáció

Crossroad in lavender meadow

A hangterápia alkalmával megszólaltatunk nagy gongot, tibeti tálakat és 9 kristálytálat. Rezgésszintet emelünk, megnyitjuk a lélekmagot, azaz az ÖNGYÓGYÍTÓ ERŐFORRÁST, hogy gyógy-erőink aktivizálódjanak, a gyógyulási folyamatok elinduljanak. A hangrezgések olyan különleges belső utazásra visznek, amiben az egyetemes szeretet érzésén tudatosulhatunk. Adott készségünk szintjén, Felsőbb Énünk által vezérelve, a nagy gong lelkünk félelemmel átitatott rétegeit nyitja.

Részletekért kattints ide!

   
 

Kristálytál terápia

Crossroad in lavender meadow

Az emberi test egyik nagy csodája az összetevő elemeinek összhangja, egységes egésze. A kristálytálak megszólaltatásával a szilícium kristályok hangfrekvenciái összecsengnek testünk rezgéseivel, az anyag elemeivel. Átfutnak agyunk receptorain, lelkünk rezgésszintjein, valamint testünk sejtjein, hogy mint jótékony tündér az ujjaival, a rezgések megérintsék a régi és a jelen fájdalmak sebeit, az elrejtett szégyenérzet foltjait, a bűntudat kudarcait, a félelem blokkjait és azokat átírják, mintegy megtisztítsák.

Részletekért kattints ide!

   
 

Különféle masszázsok

Masszázsok

A masszázstípusok különböző hatásokat idéznek elő. A gondolataink és érzéseink anyagi formánkban is megmutatkozik, leképeződik. Félelmünk energiahiányt idézhet elő, ami a testünkben betegségtünetként jelentkezhet, kioldásra várva. A test masszázsa, annak energetizálása, és az egy időben történő lelki-szellemi szembesülés eredménye, az ember minden szintjét érintő változás.

Részletekért kattints ide!