Programjainkról

 

A hitvallásunknak megfelelően, az oldalon található programok és kezelések mindegyike alkalmas arra, hogy Önmagadhoz közelebb kerülj, felismerd a Benned szunnyadó erőt, megleld belső örömöd és nyugalmad. Az alábbi kezeléseket, mint eszközöket tudjuk ajánlani Számodra. Te döntöd el, melyik eszközt választod, melyikből szerzed a tapasztalatod. Tudd, egyik sem lehet támaszod, mert azt, Aki valójában vagy, egyedi kódodban Te hordozod.

 

 

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

A Teremtő Önismeret módszer alapján, rezgésszint emeléssel meditatív állapotban nyitjuk meg az ősvalót, az egyén az adott készségének szintjén kapja meg a válaszokat, amikkel szembesülve tud továbblépni fejlődésében. Ha a kérdező nem tud meditálni, vagy nem kéri a meditatív eszközöket, elmagyarázzuk az ok-okozat energiatörvényeket. A Teremtő Önismeret mellett, más, egyénre szabott módszerekkel és technikákkal is segítjük az embereket az önmegismerésük útján.

Részletekért kattints ide!

   
 

Beavatások

beavatas-3

A beavatások alkalmával eljutunk olyan dimenziókba, ahova csak Felsőbb Énünk által vagyunk képesek betekintést nyerni. Tudatosodik bennünk Isteni eredetünk, tehetségünk, képességünk. Fejlődésünkben eljuthatunk oda, hogy tudatosul és tudatosodik e három dimenziós világ energia törvénye, képessé válunk arra, hogy a velünk való történések mind három minőségén, aspektusán, rálássunk a valós értékrendnek megfelelő életre.

Részletekért kattints ide!

   
 

Előadások

Előadások

Alkotótársaink különböző témákban, változó létszámmal (6 főtől kb. 20-30 főig), rendszeresen tartanak előadásokat, akik a Teremtő Önismeret módszert alkalmazzák, üzeneteket továbbítanak, egyetemes tudást adnak át, rezgésszint emeléssel oldják a félelemblokkokat, alkalmazzák a lélek alkímiáját. Az előadások témája mindig más és más, figyelve arra, hogy a téma a misztika és a kvantumfizika oldaláról is meg legyen világítva.

Részletekért kattints ide!

   
 

 Női, férfi csoportos önismeret

Crossroad in lavender meadow

Egymás életének meghallgatása segíti felismerni saját feladatainkat, elcsúszásainkat. A csoportos blokkoldás a Teremtő Önismeret módszer alkalmazásával, mint egyetemes tudással történik. Az energiák rezgésszintjének emelésével mélytudatszinten mindenki, az adott készségének szintjén szembesül, a régi megfáradt energiák elengedésével új teremtő erőt szabadít fel. Alkotótársunk a foglalkozások alatt személyre szabott tanításokat, üzeneteket is továbbít.

Részletekért kattints ide!

   
 

Öngyógyító hangmeditáció

Crossroad in lavender meadow

A hangterápia alkalmával megszólaltatunk nagy gongot, tibeti tálakat és 9 kristálytálat. Rezgésszintet emelünk, megnyitjuk a lélekmagot, azaz az ÖNGYÓGYÍTÓ ERŐFORRÁST, hogy gyógy-erőink aktivizálódjanak, a gyógyulási folyamatok elinduljanak. A hangrezgések olyan különleges belső utazásra visznek, amiben az egyetemes szeretet érzésén tudatosulhatunk. Adott készségünk szintjén, Felsőbb Énünk által vezérelve, a nagy gong lelkünk félelemmel átitatott rétegeit nyitja.

Részletekért kattints ide!

   
 

Kristálytál terápia

Crossroad in lavender meadow

Az emberi test egyik nagy csodája az összetevő elemeinek összhangja, egységes egésze. A kristálytálak megszólaltatásával a szilícium kristályok hangfrekvenciái összecsengnek testünk rezgéseivel, az anyag elemeivel. Átfutnak agyunk receptorain, lelkünk rezgésszintjein, valamint testünk sejtjein, hogy mint jótékony tündér az ujjaival, a rezgések megérintsék a régi és a jelen fájdalmak sebeit, az elrejtett szégyenérzet foltjait, a bűntudat kudarcait, a félelem blokkjait és azokat átírják, mintegy megtisztítsák.

Részletekért kattints ide!

   
 

 Jobb agyféltekés rajzolás

rajztanfolyam

Alkotótársunk a Betty Edwards által javasolt tematikát a saját módszerével egészítette ki. A gondosan kialakított feladatokon keresztül ismertet meg a látás művészetével és az együtt rajzolás örömével. A tanfolyam alatt nem csak a rajzolás technikáját sajátíthatod el, hanem egy nagyon komoly belső önismereti utat is megjárhatsz. 

Részletekért kattints ide!

   
 

Személyiségtükör

Szemelyiségtükör

Ha kiváncsiak vagyunk az élet nagy kérdéseinek válaszaira, illetve szeretnénk magunkat tudatosan megismerni, magmutatom a háttérben működő, ismeretlen, önkéntelen motivációikat, énünk rejtett oldalait a kronobiológiai-pszichogenetika és a Teremtő Önismeret módszereinek ötvözésével. Eljuthatunk önmagunk szerethetőségének hitéhez, a mindennapi szerepjátékaink felismerésével és letételével. Hogy minél könnyebben jussunk el belső Magunkhoz, ősvalónkhoz, le kell hántanuk magunkról szerepeinket, mint a hagymahéjakat. Ha megismerjük, mivel van dolgunk, felszabadulhatunk, múltunktól megváltódhatunk. 

Részletekért kattints ide!

   
 

Különféle masszázsok

Masszázsok

A masszázstípusok különböző hatásokat idéznek elő. A gondolataink és érzéseink anyagi formánkban is megmutatkozik, leképeződik. Félelmünk energiahiányt idézhet elő, ami a testünkben betegségtünetként jelentkezhet, kioldásra várva. A test masszázsa, annak energetizálása, és az egy időben történő lelki-szellemi szembesülés eredménye, az ember minden szintjét érintő változás.

Részletekért kattints ide!

   
 

 Női alkotókör

alkotokor

Akár hajdanán az asszonyok, összegyűlünk, hogy szemet-szívet gyönyörködtetőt alkossunk, hogy örömet hozzunk, hogy szépséget ontsunk, mert ha feledtük bár, de ez is a dolgunk. Ahogy kezünk jár, köt és horgol, az élet szálait is összefonjuk, és lelkünkből a csodás mintákat lassanként kibontjuk.

Részletekért kattints ide!

   
 

Tértisztítás

tertisztitas

Minden energia, rezgés. Sokszor nem tudjuk mi az oka a munkahelyi rossz közérzetnek, vállalkozásaink hanyatlásának, testünk betegség tüneteinek, az otthoni feszültségeknek. A lelki-szellemi síkon történő önmegismerés mellett nagyon fontos azon terek tisztántartása, ahol napjainkat eltöltjük. Nem mindegy, mi itatódott be a múlt indulataiból, gondolataiból a falakba, a régi feszültségek milyen rezgésekkel hatnak a minket körülvevő tárgyakból. Környezetünk rezgései erős befolyást gyakorolnak ránk.

Részletekért kattints ide!