Virbling János

Virbling János

 

Virbling János
Masszőr
Hangterapeuta
Teremtő Önismeret Konzulens


BEMUTATKOZÁS
 

A Teremtő Önismeret módszerét 2008 óta használom. A sok lelki munka megtette hatását, életem minden szintjére kihatott. Alapjaiban változtatta meg önmagamhoz és a külvilághoz való viszonyulásom, gondolkodásmódom és érzelmi világom. Félelmeim és berögzült viselkedésmintáim elengedésével kezdtem el lelkemnek tett ígéretem útját járni. Így indult el gyógymasszőri pályám, melyet 2010-től főállásban végzek. 2014-től pedig a hangterápiával is elkezdtem foglalkozni, melyben egyéni és csoportos kezeléseket végzek.

MASSZÁZS

Okleveles gyógymasszőrként 2010 óta dolgozom főállásban. Több masszázsstílus elsajátításával, a munkatapasztalattal, és a belső megérzésemmel alakult ki egyedi stílusom, mely folyamatosan változik, és fejlődik.

Az utóbbi időben főként mozgásszervi problémák kezelésével foglalkozom. Nagy hatékonysággal tudok segíteni:
– nyak-váll problémáknál
– háti panaszoknál
– deréktáji fájdalmaknál (lumbágo, isiász, stb.)
– csípő, comb problémáinál
– talpon lévő izmok lazításánál

HANGTERÁPIA

Csoportos hangterápia:

A nagy gonggal, kristálytálakkal, tibeti hangtálakkal és a hangommal keltett harmonikus rezgések átjárják testünket, minden sejtünket, így segítik sejtjeink működését helyreállítani és testünkben az öngyógyító folyamatokat elindítani. A meditáció során az elme lecsendesül és lehetőség nyílik negatív gondolataink, félelmeink okát feltárni és azokat elengedni. Szellemünk kinyílik a magasabb dimenziók felé és képesek leszünk önmagunkat és a világot összetettebben és teljesebben megérteni. A rezgések által közvetített energia nyitja lelkünk mélyebb rétegeit, megélhetjük az egységet, a teljességet és a feltétel nélküli szeretetet.

Egyéni hangterápiás kezelés:

7 csakrás kristálytál kezelés:
Minden csakrához tartozik egy hangfrekvencia, mely az adott csakra működését segíti. Amennyiben valamelyik, vagy több csakra is helytelenül működik, kihat a test energetikai rendszerére, ezáltal testünk működésére is. A csakrákhoz tartozó kristálytál hangfrekvenciája segíti visszaállítani a csakrák helyes működését, így a hozzá tartozó szervek és testrészek öngyógyulása is létrejöhet. A terápia alkalmával a test mind a hét csakráját kezelem és harmonizálom.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A velünk való történéseket a tudatunkba, de legfőképp tudatalattinkba lévő minták határozzák meg. Ezek a minták származhatnak ebből az életünkből, vagy előző életekből is. Ezek a blokkok kihatnak érzelmeinkre, minél több félelmet oldunk fel magunkban, annál jobban tudjuk szeretni önmagunkat és a körülöttünk lévő világot is. A módszer alapja az alkímia eszköztára, ezzel tudjuk átalakítani félelmeinket, így a vonzás törvényén egyre szeretettel telibb életeseményeket hívunk be magunknak.
A konzultáció alkalmával megbeszéljük az adott problémát, majd meditációban rezgésszintünket emelve lehetőség nyílik rálátni az okokra és kioldani a félelmeket.